NYILATKOZAT

 

A weboldalt a Tapolcai Rendőrkapitányság üzemelteti.

A weboldal közleményeinek alapjául szolgáló tények és napi hírek a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatóak.

A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (különösen szöveg, kép, videó, animáció stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Tapolcai Rendőrkapitányság előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A Tapolcai Rendőrkapitányság engedélye nélkül az oldalak bármely szerzői jogvédelem alá eső alkotóelemének (pl. sajtóban) történő többszörözése, nyilvánossághoz való közvetítése tilos.

A felhasználásnak minden esetben meg kell felelnie a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek, így a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény, a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.) és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap szerzői jogi védelem alá eső elemei nem helyezhetőek el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A weboldal illetve annak alkotóelemei közlési engedély esetén sem változtathatóak meg és nem használhatóak fel a portál tartalmától eltérő célra.

A weboldal tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) a Tapolcai Rendőrkapitányságot illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban más közlés történik.

A Tapolcai Rendőrkapitányság fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, illetve annak megszüntetését kezdeményezze.

 A honlap tartalmának felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat a NagyJudit KUKAC veszprem.police.hu e-mail címen. Elektronikus levelében kérjük, hogy nevét, valamint elérhetőségét szíveskedjen feltűntetni.

A portál szerkesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek, teljesek és hitelesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

A szerzői jogok megsértése esetén a Tapolcai Rendőrkapitányság minden esetben jogi eszközökkel lép fel.

 

Tapolcai Rendőrkapitányság